Leiderschapsprogramma | Ontdekkingsreizen | MSvS Coaching & Advies

VRIJHEID IN VERBINDING

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP – programma 1 dag

Wat betekent vrijheid voor jou? Voel jij je vrij om je eigen levenspad te volgen? Hoe behoud je je eigenheid in verbinding met anderen? En wat of wie bedreigt jouw vrijheid het meest? Wat betekent interdependentie? Filosofen, schrijvers en muziekvertolkers komen voorbij gedurende deze inspirationele dag. Het is een interactief en intensief programma. Je leert niet alleen van de begeleiders maar ook van de andere deelnemers uit de groep. Je oefent dus al direct met de geleerde inzichten.

Wat neem je mee:
> inzicht in je eigen overtuigingen ten aanzien van de thema’s Vrijheid en Verbinding
> theoretisch, psychologisch & filosofisch kader ten aanzien van eigenheid, zelf en anderen
> wezenlijke alternatieven voor het omgaan met verbinding
> verrassende perspectieven op het vergroten van je gevoelde vrijheid

Voor wie:
Deze Persoonlijke Ontdekkingsreis is voor professionals die de ambivalentie van vrijheid en verbinding willen onderzoeken. Voor hen die hun eigen vrijheid en eigenheid (binnen de organisatie) willen vormgeven. 

Verdere informatie:
Maximaal 8 deelnemers (1 coach/4 deelnemers)
9:00 uur – 18:00 uur
Locatie: ‘Het Witte Huis’, Oostwalstraat 1, 1411 RM Naarden-Vesting

Kosten voor deze compleet verzorgde dag: Euro 457,00 (excl. btw) inclusief koffie & thee, uitgebreide lunch, borrel, exclusief overnachten (bespreek met ons de overnachtingsmogelijkheden in de buurt). ZZP-ers & studenten kunnen contact met ons opnemen voor een aangepaste prijs. Na inschrijving sturen we de gedetailleerde informatie en de factuur.

MSvS Coaching & Advies

+ 31 6 42809928
info@msvs.nl