MSvS Coaching & Advies | Executive coaching Naarden, Amsterdam, Utrecht

MAAIKE STRACK VAN SCHIJNDEL

ICF PCC CERTIFIED  –  EXECUTIVE COACH 

Als mijn clienten in beweging komen, voortgang realiseren, onverwachte oplossingsrichtingen in beeld krijgen en zichzelf robuuster in de wereld zetten ben ik dankbaar dat ik hen daarbij heb mogen begeleiden en dat dit mijn vak is.

Opleiding & certificeringen

Ik hecht veel waarde aan voortdurende persoonlijke ontwikkeling en volg regelmatig Masterclasses van vooraanstaande coaches op gebied van leiderschap, systemisch werken/opstellingen, neuroscience & coaching. Ik ben gecertificeerd ICF PCC via het Worldwide MMS Institute.

Werkervaring

Ik put uit mijn professionele ervaring als (interim)manager en consultant. In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde en implementeerde ik veel complexe verandertrajecten in organisaties in binnen- en buitenland (Europa, Brazilië, US). Verschillende branches ken ik van binnenuit (dienstverlening, zorg, industrie). Ik heb gewerkt/opdrachten vervuld voor o.a. Accenture, Achmea Vitale, AVL, EAB, KPN, Multibras, Stork en UMC Utrecht.

Persoonlijk

Engels, Frans en Portugees spreek ik vloeiend. Ik geef twee keer per week body & mind fitnessprogramma’s, treed op in cabarets en zing graag jazz. Moeder van twee studerende kinderen.

Muziek is een grote inspiratiebron voor mij; creativiteit, luisteren, meebewegen, dúrven spelen, improviseren en vormgeven.

Mijn coachstijl is intuïtief, concreet, persoonlijk, uitdagend en humorvol.

MSvS Coaching & Advies

+ 31 6 42809928
info@msvs.nl