Personal Leadership Programme | Time & Space | MSvS Coaching & Consultancy

TIJD EN RUIMTE

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP – programma 1 dag

Welke betekenis heeft ‘tijd’ in jouw leven? Hoe ga jij met jouw (priori)tijd om? Welke ruimte durf je in te nemen? Hoe heeft ruimte/plek invloed op jouw denken en handelen? Wat betekent de Chronos-tijd? En wat heeft Kairos, de God van het Juiste Ogenblik, jou te bieden? Aan de hand van (persoonlijke) verhalen reizen we door de tijd. Onze tijd. Het is een interactief en intensief programma. Je leert niet alleen van de begeleiders maar ook van de andere deelnemers uit de groep. Je oefent dus al direct met de geleerde inzichten.

Wat neem je mee:
> inzicht in je eigen overtuigingen ten aanzien van tijd en van ruimte
> theoretisch, psychologisch & filosofisch kader ten aanzien van tijd en ruimte
> wezenlijke alternatieven voor het omgaan met tijd en ruimte
> inzicht in eigen thema’s van urgentie

Voor wie:
Deze Persoonlijke Ontdekkingsreis is voor professionals die een urgentie voelen om persoonlijke en/of professionele keuzes te maken. En voor hen die hun eigen potentieel en dat van anderen willen ontsluiten en ontwikkelen binnen thema’s zoals effectiviteit, timing, projectorganisatie, samenwerking.

Verder informatie:
Maximaal 8 deelnemers (1 coach/4 deelnemers)
09:00 uur – 18:00 uur
Locatie: ‘Het Witte Huis’, Oostwalstraat 1, 1411 RM Naarden-Vesting

Kosten voor deze compleet verzorgde dag: Euro 457,00 (excl. btw) inclusief koffie & thee, uitgebreide lunch, borrel. ZZP-ers & studenten kunnen contact met ons opnemen voor een aangepaste prijs.

Zie de agenda voor alle data van de Persoonlijke Ontdekkingsreizen.